fbpx

Hajbeültetés WAW FUE SYSTEM módszerrel

Mindannyian, nők, és férfiak is veszítünk hajszálakat életünk során. Meghatározott számú hajtüszővel születünk, és ennél többre nem tudunk szert tenni. Teljesen normális napi 50-100 hajszál elvesztése. Gondot csak az okoz, ha látványosan, esetleg foltokban megritkul a hajunk. Ennek több különböző oka is lehet. De a leggyakoribb ok a genetikai / öröklődő ritkulás, kopaszodás (androgen alopecia). Erre nyújt megoldást a hajbeültetési eljárás.

Tudjon meg többet a hajvesztés okairól és kezeléséről.

Legmodernebb hajbeültetési módszer: WAW FUE SYSTEM

A jelenleg legmodernebb WAW FUE SYSTEM (follicular unit extraction) módszert használva a saját, tarkótáji, úgynevezett donor területről történik a hajtüszők (graftok) kivétele. Mivel ezek a hajhagymák nem érzékenyek azokra a hormonális változásokra, amik a fejtetőn lévő hajszálak kihullását okozták. Átültetve ezeket ez a tulajdonságuk megmarad, nem fognak kihullani a későbbiekben.

Klinikánkon a Dr. Devroy által kifejlesztett hibrid megoldással dolgozunk. Éles, de trombita formájú, enyhén kiszélesedő végű tűvel távolítjuk el a graftokat a donorterületről, ezzel a módszerrel a graftok szinte 100%-a sérülésmentes és ezáltal beültethető. 

Play Video

Hogyan zajlik klinikánkon a kezelés?

Minden estben konzultáció az első lépés. A konzultáció során egy kezelési tervet készítünk, mely tartalmazza a várható eredményt és a kezelés hosszúságát. Az elvégzett hajbeültetésre minden esetben garanciát vállalunk a konzultáció során meghatározottak alapján. 

Klinikánkon nyugodt és kellemes környezetben készülhet fel a kezelésre, melyek általában egy, de bizonyos esetekben két napot vesznek igénybe. 

A délelőtt során egyenként nyerjük ki a hajtüsző egységeket (graftokat), természetesen helyi érzéstelenítést követően. Ehhez 0,8 – 0,9 mm átmérőjű speciális tűket használunk, hogy ne sértsük meg a hajszálakat közben. Erre az egyik legalkalmasabb Magyarországon szinte csak általunk használt trombita alakú tű, mely egyesíti a korábbiak előnyös tulajdonságait a legjobb eredmény érdekében. A kinyert hajtüsző egységeket (graftokat) megtisztítjuk, osztályozzuk.

A délután folyamán szintén egyesével kerülnek vissza a graftok a besűríteni kívánt területre.

 

Kérjen most időpontot konzultációra!

GY.I.K.

Fáj a hajbeültetés?

A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, az elején 2-3 pici injekciót lehet érezni, ezután már teljesen fájdalommentes. Olyannyira, hogy sok páciensünk el is szokott aludni a beavatkozás közben.

Biztos, hogy megmaradnak a beültetett hajszálak?

Az első 2-3 hétben fokozottan oda kell figyelni a beültetett területre. De ezután már nem fognak a beültetett hajszálak kihullani.

Milyen hosszú a lábadozási idő a beültetés után?

Foglalkozástól függően, egyénileg eltérő lehet. De akár 1-2 napon belül vissza is lehet állni a munkába, kivéve, ha valaki aktív fizikai munkát végez. Ezt 2-3 hétig mellőzni szükséges. Konzultáció során pontosan kiderül, egyénileg ki mire számíthat.

Mikorra várható az eredmény?

A beültetett hajszálak egyből növekedésnek indulnak. De az első 2-3 hónap, még szükséges a hajhagymák regenerálódásához. Ezután fokozatos sűrűsödést tapasztalva átlagosan fél év kell a szinte végleges eredmény eléréséhez.

További kérdései vannak vagy bejelentkezne konzultációra?
Keressen minket bátran!

1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 65.
+36 30 365 1375 • +36 1 793 3497
info@newhairbudapest.com

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.