fbpx Skip to content

Hajbeültetés WAW FUE SYSTEM módszerrel

Mindannyian, nők, és férfiak is veszítünk hajszálakat életünk során. Meghatározott számú hajtüszővel születünk, és ennél többre nem tudunk szert tenni. Teljesen normális napi 50-100 hajszál elvesztése. Gondot csak az okoz, ha látványosan, esetleg foltokban megritkul a hajunk. Ennek több különböző oka is lehet. De a leggyakoribb ok a genetikai / öröklődő ritkulás, kopaszodás (androgen alopecia). Erre nyújt megoldást a hajbeültetési eljárás.

Tudjon meg többet a hajvesztés okairól és kezeléséről.

Legmodernebb hajbeültetési módszer: WAW FUE SYSTEM

A jelenleg legmodernebb WAW FUE SYSTEM (follicular unit extraction) módszert használva a saját, tarkótáji, úgynevezett donor területről történik a hajtüszők (graftok) kivétele. Mivel ezek a hajhagymák nem érzékenyek azokra a hormonális változásokra, amik a fejtetőn lévő hajszálak kihullását okozták. Átültetve ezeket ez a tulajdonságuk megmarad, nem fognak kihullani a későbbiekben.

Klinikánkon a Dr. Devroy által kifejlesztett hibrid megoldással dolgozunk. Éles, de trombita formájú, enyhén kiszélesedő végű tűvel távolítjuk el a graftokat a donorterületről, ezzel a módszerrel a graftok szinte 100%-a sérülésmentes és ezáltal beültethető. 

Play Video

Hogyan zajlik klinikánkon a kezelés?

Minden estben konzultáció az első lépés. A konzultáció során egy kezelési tervet készítünk, mely tartalmazza a várható eredményt és a kezelés hosszúságát. Az elvégzett hajbeültetésre minden esetben garanciát vállalunk a konzultáció során meghatározottak alapján. 

Klinikánkon nyugodt és kellemes környezetben készülhet fel a kezelésre, melyek általában egy, de bizonyos esetekben két napot vesznek igénybe. 

A délelőtt során egyenként nyerjük ki a hajtüsző egységeket (graftokat), természetesen helyi érzéstelenítést követően. Ehhez 0,8 – 0,9 mm átmérőjű speciális tűket használunk, hogy ne sértsük meg a hajszálakat közben. Erre az egyik legalkalmasabb Magyarországon szinte csak általunk használt trombita alakú tű, mely egyesíti a korábbiak előnyös tulajdonságait a legjobb eredmény érdekében. A kinyert hajtüsző egységeket (graftokat) megtisztítjuk, osztályozzuk.

A délután folyamán szintén egyesével kerülnek vissza a graftok a besűríteni kívánt területre.

 

Kérjen most időpontot konzultációra!

GY.I.K.

Fáj a hajbeültetés?

A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, az elején 2-3 pici injekciót lehet érezni, ezután már teljesen fájdalommentes. Olyannyira, hogy sok páciensünk el is szokott aludni a beavatkozás közben.

Biztos, hogy megmaradnak a beültetett hajszálak?

Az első 2-3 hétben fokozottan oda kell figyelni a beültetett területre. De ezután már nem fognak a beültetett hajszálak kihullani.

Milyen hosszú a lábadozási idő a beültetés után?

Foglalkozástól függően, egyénileg eltérő lehet. De akár 1-2 napon belül vissza is lehet állni a munkába, kivéve, ha valaki aktív fizikai munkát végez. Ezt 2-3 hétig mellőzni szükséges. Konzultáció során pontosan kiderül, egyénileg ki mire számíthat.

Mikorra várható az eredmény?

A beültetett hajszálak egyből növekedésnek indulnak. De az első 2-3 hónap, még szükséges a hajhagymák regenerálódásához. Ezután fokozatos sűrűsödést tapasztalva átlagosan fél év kell a szinte végleges eredmény eléréséhez.

További kérdései vannak vagy bejelentkezne konzultációra?
Keressen minket bátran!

1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 65.
+36 30 365 1375 • +36 1 793 3497
info@newhairbudapest.com

  • A foglalás lemondásával vagy a meg nem jelenéssel kapcsolatos feltételekről ide kattintva tájékozódhat.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2023.12.23-2024.01.02. között Klinikán zárva tart.
Sürgős egészségügyi esetben kérjük hívja a +36 30 130 3998 telefonszámot.

Békés, Boldog Ünnepet kíván a For Beauty Esthetic Center Csapata!