Egy kedves páciensünk levele

Az én haj kalandomról

Magamról: Élsportban éltem az életem, magyar válogatott sportoló voltam évekig. Az elmúlt években már nemzetközi üzleti életet élek, a világ gazdasági elitjeivel dolgozom.

Fontos megjegyeznem: ez a szöveg nem üzleti érdek céljából íródott, sem Dr. Krasznai Zsoltot, sem a műtétet végző Dr. Rékasi Esztert nem ismertem korábban, csakis a pozitív emlékeim vezéreltek. Főként a segítő szándék vezet, hogy akik olvassák, jó döntést hozhassanak, és ne fussanak rossz utcába a műtétet végző klinika kiválasztásánál.

Ahogy Dr. Krasznai Zsolt honlapján anno olvastam, az ember pozitív megjelenése több esztétikai tényezőből áll, ezzel teljesen egyet is értek. A hajtranszplantációval korrigált kopaszodáson kívül, soha nem volt gondom a külsőmmel, 16 éves korom testsúlyát tartom, nulla túlsúllyal élek, atlétikus alkatom van.

Esztétikai beavatkozás: véleményem szerint ez még a mai napig – elsősorban férfiaknál – a tabu témák közé tartozik. Én úgy alakítottam, hogy a környezetemben senki nem tud róla, a barátnőmet kivéve. A saját édesanyám az első hajtranszplantációt (amiből kettő volt életem során) észre sem vette, csak megjegyezte, hogy milyen szép sűrű lett a hajam. Szerintem ezt érdemes titokban tartani a kellemetlen megjegyzések végett. Ugyanakkor megnyugtatok mindenkit, nincs nagyobb beavatkozásól szó, mint egy fogsor rendberakása esetében. Az egyik már általánossá vált, a másik pedig még mindig a “furcsa dolgok” közé tartozik. Ki merem jelenteni ugyanakkor, hogy élet megváltoztató hatása van. A magánéletben is fontos szerepe van, hiszen számomra a megfelelő külső megjelenés a következőkből áll: ápolt fogak, sűrű haj, jó alak.

Hogy mit javaslok a hajbeültetés előtt? Vágasd le rövidre a hajadat a beavatkozást megelőzően egy hónappal, így senkinek nem fog feltűnni, hogy miért lett rövid a hajad A műtét után még két hétig észrevehető a beavatkozás, utána már csak pár centiről szemlélve látható.

Hogyan és miért kerültem a New Hair rendelőbe? Anno a barátnőm talált a klinikára, és mivel meggyőzőek voltak a referenciái, úgy éreztem, hogy érdemes egy személyes konzultációt kérnem. Dr. Krasznai Zsolt intelligenciája, kedvessége, profi hozzáállása és a klinika minden képzeletet felülmúló szépsége együttesen meggyőzött a beavatkozásról.

Pár éve egy másik hajátültető klinikán jártam. A beavatkozás jó eredménnyel zárult, de nem sikerült maradéktalanul megszűntetni a kopaszodás jeleit. Mivel nem voltam maradéktalanul elégedett, nem akartam ezen a klinikán újra próbálkozni. Akkor kezdtem el újabb hajátültetésről gondolkodni, amikor megtudtam, hogy a Krasznai klinikán is végeznek már ilyen műtétet. Meglepetésemre, csak apró tűszúrást éreztem a beavatkozás során, és nem járt különösebb fájdalommal sem. Egy motorizált tű szedte ki a graftokat, amiből semmit nem hallottam, semmit nem éreztem.

A beültetett haj a műtétet követően alig hullott ki (normális hajátültetésnél, hogy pár hét után a haj kihullik, majd újra növekedni kezd). Jelenleg már három hónap telt el a műtét óta, a hajam szépen nő, és maradéktalanul elégedett vagyok az eredménnyel. Őszinte meggyőződéssel, és jószándékkal javaslom mindenkinek a New Hair klinikát hajátültetésre, és a személyzet egyéb referenciáit ismerve, minden egyéb esztétikai műtétre.

Sok sikert, és szép külsőt kívánok mindenkinek!

Krisztián

Ön is szeretne magabiztosabb lenni?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 65.
+36 30 365 1375 • +36 1 793 3497
info@drkrasznai.com