Kedves Páciensünk!

Mindent megteszünk az Ön biztonságáért a kialakult helyzetben, azonban ehhez szükségünk van az Ön körültekintő figyelmére és együttműködésére.

A COVID-19 vírus cseppfertőzéssel terjed. Mivel tevékenységeink közben közeli kapcsolatba kerülnek Klinikánk dolgozóval, kérjük segítsék munkánkat.

A koronavírus miatt kialakult világméretű járványügyi helyzetre való tekintettel szeretnénk kérni a következők betartását saját maga és közösségünk, munkatársaink védelmében:

  • Bármilyen felső légúti tünetekkel, lázasan, köhögősen, kérjük NE jöjjenek konzultációra, beavatkozásra, kezelésre! Hívjon Bennünket, igyekszünk a lehető leghamarabb új időpontot adni. Igény esetén emailes konzultációt biztosítunk.
  • Amennyiben meg tudja oldani, kérjük, gyermekét ne hozza magával, és egyedül, kísérő nélkül érkezzen intézményünkbe.
  • A váróban, és a mellékhelyiségben kézfertőtlenítő folyadékot helyeztünk ki. Kérjük, érkezéskor és a kezelésre menet a kezei fertőtlenítésével kezdje nálunk töltött idejét.
  • Bármennyire megszokott a kézfogás, esetleg puszi adása üdvözlésként, kérjük ezt érthető okok miatt mellőzze.
  • Amennyiben kontaktált lehetséges, potenciális vírusfertőzöttel, vagy veszélyeztetett területen élővel, ott korábban tartózkodóval, kérjük ne jöjjön el, kérjen új időpontot kollégáinktól.
  • A jelenlegi járványügyi helyzetre és a maximális páciens biztonság betartása érdekében Klinikánkon a látogatást korlátoztuk. Megértését köszönjük!


Köszönjük megértését és együttműködését!

A New Hair Budapest Csapata